Jumaat, 25 Disember 2009

Pascaiklan.

Asyik-asyik iklan saja di blog ni. Tak bosan ka?

Kadang rasa macam blog jual telekung, jual barang terpakai, jual tayar terpakai ja. Masuk mudah[dot]my lah kalau untuk yang nak baca iklan.

He he he.

Aku agak, semua inteligensia yang memblog di serata ceruk sesawang sudah faham konsep sol-dadu.

Tapi sebab aku rajin menaip bolehlah aku ringkaskan di sini, Soldadu boleh dikatakan sayap/kepak/peha/kuku kaki/makan free/ kepada sindiket satu lagi yang tak perlu disebutkan di sini sebab kami takut nanti ada sejuta orang masuk blog ni setiap hari.

Dan Soldadu, sama sekali (mengikut persetujuan ahli-ahli yang kerap mesyuarat bersama [tolak sekejap Kelambu, dia tengah sibuk beratur beli tiker komuter]) bukanlah copycat kepada Sindiket popular itu.

Jadi, apa kejadah Soldadu ini ya?

Tunggu!

10 ulasan:

  1. "tak bosan ker"

    weh..perkataan "ker" tak da dalam kamus.
    perosak bahasa!

    BalasPadam
  2. ha ha ha. "ker" rilek ler. ha ha ha.

    BalasPadam
  3. soldadu tak giler glemer. ok ker??

    BalasPadam
  4. update la apa-apa oi...

    bila meeting?

    BalasPadam
  5. dah ada forum tu - kasi le update minit mesyuarat kat situ! lerrrr...

    BalasPadam
  6. wah, tahniah!!! jeles aku korang jadi soldadu!

    BalasPadam
  7. wa harap soldadu tidak beradu.

    BalasPadam
  8. wah..sayap sol-jah, tahniah sol-dadu!

    BalasPadam